Cabluri încălzitoare

Cablu încălzitor bifilar TF SVK-10

APLICAȚII

Poate fi folosit pentru aplicații de interior cât și pentru aplicații de exterior

DATE TEHNICE

Construcție: Cablu încălzitor bifilar și împământare

Tensiune de alimentare: 230V 50Hz AC

Putere pe metrul liniar: 10W

Grosime: Ø 6,5 – 8,5

Lungimi disponibile: De la 10m până la 150m

Temperatură maximă: 80 ° C (nominal)

Cablu de alimentare: 3,5m

Clasă de protecție: IP X7

Aprobări: EN 60800; Class C; CE

CPR: Eca

Descriere

TF SVK 10 este un cablu încălzitor cu 2 fire ( bifilar ) plus împământare, fără plumb și fără materiale toxice periculoase.

Cablul încălzitor este ușor de instalat și este ideal pentru sistemele de încălzire electrică în pardoseală pentru toate tipurile de pardoseli, atât la construcții noi cât și pentru renovări. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru sistemele de degivrare, protecția împotriva înghețului pentru conducte, degivrarea pardoselilor și încălzirea solului în sere și răsadnițe.

Este fabricat folosindu-se cele mai noi tehnologii și din materiale de înaltă calitate, respectând toate standardele Europene și Norvegiene de calitate și performanță.

Cablul de încălzire TF SVK 10 nu are conexiune externă între cablul cald și cablul rece, îmbinarea fiind integrată în interiorul cablului. Îmbinarea dintre secțiunea caldă și cea rece a cablului este marcată cu o etichetă de culoare roșie și albastră la exterior.

Având o construcție bifilară este un cablu încălzitor care nu produce câmp electromagnetic, așadar nu pune în pericol sănătatea utilizatorului.

Utilizat corespunzător, acest cablu încălzitor TF SVK 10 este o alternativă ecologică pentru sistemele de încălzire electrică în pardoseală și poate fi instalat în orice tip de pardoseală. Cu ajutorul unui sistem de control puteți regla temperatura individuală pentru fiecare cameră. Acest lucru economisește energie electrică și este bun pentru mediu.

Cablul încălzitor TF SVK 10 are aplicații versatile atât la interior cât și la exterior. Acest cablu încălzitor poate fi instalat direct pe covorașele de armare sau plasele din oțel TF. Cablul încălzitor poate fi, de asemenea, lipit complet pe un substrat incombustibil sau așezat cu ajutorul unei benzi. Turnarea șapei peste cablul încălzitor, trebuie efectuată în conformitate cu instrucțiunile de instalare.

Mantaua exterioară a acestui cablu încălzitor are protecție UV. Cablul încălzitor este dotat cu un cablu de alimentare de 3,5m lungime.

Se livrează în cutie practică cu tambur pentru o rulare ușoară.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.