Cabluri încălzitoare

Cablu încălzitor bifilar TF SVK-17

APLICAȚII

Poate fi folosit pentru aplicații de interior cât și pentru aplicații de exterior

DATE TEHNICE

Construcție: Cablu încălzitor bifilar cu împământare

Tensiune de alimentare: 230V 50Hz AC

Putere pe metrul liniar: 17W

Grosime: Ø 6,5 – 8,5

Lungimi disponibile: De la 8,8m până la 194m

Temperatură maximă: 80 ° C (nominal)

Cablu de alimentare: 3,5m

Clasă de protecție: IP X7

Aprobări: EN 60800; Class C; CE

CPR: Eca

Descriere

Cablul încălzitor Thermo Floor TF SVK 17 este un cablu încălzitor bifilar cu o putere de 17W pe metrul liniar cu un singur capăt de alimentare. Este prevăzut cu impământare, ecranaj din aluminiu și straturi izolante din materiale rezistente mecanic și termic. Elementul încălzitor este special proiectat pentru a oferi acestui cablu performanțe ridicate.

Nu conține materiale toxice și nu produce câmp magnetic, ne punând în pericol sănătatea utilizatorului. Este produs prin tehnologii moderne, repectând toate standardele Europene și Norvegiene de calitate și performanță.

Acest cablu încălzitor este flexibil și ușor de instalat. Este ideal pentru sistemele de încălzire electrică în pardoseală, degivrare și protecție la îngheț.

Poate fi utilizat atât pentru construcții noi cât și pentru renovări, în structuri subțiri sau încastrat în masă radiantă mare.

Cablul de încălzire TF SVK 17 nu are conexiune externă între cablul cald și cablul rece, îmbinarea fiind integrată în interiorul cablului. Îmbinarea dintre secțiunea caldă și cea rece a cablului este marcată cu o etichetă de culoare roșie și albastră la exterior. Acest aspect face ca acest cablu încălzitor să fie mult mai puțin vulnerabil la avarii care pot apărea la momentul montării.

Mantaua exterioară a acestui cablu încălzitor are protecție UV. Cablul încălzitor este dotat cu un cablu de alimentare de 3,5m lungime.

Se livrează în cutie practică cu tambur pentru o rulare ușoară.

IMPORTANT: Cablul încălzitor nu poate fi tăiat (scurtat sau prelungit). 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.