Cabluri încălzitoare

Cablu încălzitor bifilar TF SVK-30

APLICAȚII

Dedicat aplicațiilor de degivrare pentru zone exterioare, rampe auto, accese pietonale, trotuare, trepte, scări … etc

Degivrare suprafețe exterioare

DATE TEHNICE

Construcție: Cablu încălzitor bifilar cu împământare

Tensiune de alimentare: 230V 50Hz AC

Putere pe metrul liniar: 30W

Grosime: Ø 6,5 – 8,5

Lungimi disponibile: De la 10m până la 120m

Temperatură maximă: 80 ° C (nominal)

Cablu de alimentare: 3,5m

Clasă de protecție: IP X7

Clasă mecanică: M2, conform EN 60800

Aprobări: EN 60800; Class C; CE

CPR: Eca

Descriere

TF SVK 30 este un cablu încălzitor cu 2 fire ( bifilar ) cu împământare, ecranaj din aluminiu și mai multe straturi izolante. Materialele superioare din care este fabricat acest cablu încălzitor îi oferă o flexibilitate sporită, rezistență mecanică și protecție la temperaturi înalte.

Cablul încălzitor este ușor de instalat și este ideal pentru sistemele de degivrare. Poate fi incastrat în beton, șapă, nisip sau adeziv pe bază de ciment. Puterea mare pe metrul liniar asigură eficiența sistemului de degivrare și la temperaturi negative extrem de scăzute.

Este fabricat folosindu-se cele mai noi tehnologii în domeniu, din materiale de înaltă calitate. Respectă toate standardele Europene și Norvegiene de calitate și performanță.

Cablul de încălzire TF SVK 30 nu are conexiune externă între cablul cald și cablul rece. Îmbinarea este integrată în interiorul cablului. Conexiunea internă dintre secțiunea caldă și cea rece a cablului este marcată cu o etichetă de culoare roșie și albastră la exterior. Fără conexiune exterioară, acest cablu este mai puțin expus la deteriorările care pot apărea la momentul turnării betonului.

Având o construcție bifilară este un cablu încălzitor care nu produce câmp electromagnetic, așadar nu pune în pericol sănătatea utilizatorului.

Mantaua exterioară a acestui cablu încălzitor are protecție UV. Cablul încălzitor este dotat cu un cablu de alimentare de 3,5m lungime.

Se livrează în cutie practică cu tambur pentru o rulare ușoară.

IMPORTANT: Cablul încălzitor nu poate fi tăiat (scurtat sau prelungit). 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.