Walton Electric

Sisteme electrice complete de încălzire, degivrare și energie solară

Viitorul energetic este ELECTRIC

N

Experiență de peste 20 de ani

N

Sisteme importate din NORVEGIA

N

Garanție de până la 25 de ani

N

Standard ridicat de calitate

Adaugă fișierNici un fișier adăugatFormat acceptat jpg, jpeg, jpe, gif, png, bmp, js, pdf, xcf, mpp. Limită maximă 25 Mo

De ce viitorul energetic este electric?

Susținem că viitorul este electric și iată și de ce:

Evoluția tehnologică pentru anumite sectoare ale utilizării energiei mai mult  decât rapidă, mai ales în ceea ce privește încălzirea electrică și vehiculele electrice.

Inclusiv în România se va face trecerea treptată de la centralele electrice centralizate la descentralizarea energiei electrice, ceea ce înseamnă că, în curând, energia va fi generată, stocată și distribuită mai aproape de locul în care este utilizată, datorită creșterilor produse de industria energiei solare, a energiei eoliene și a altor energii regenerabile și tehnologii de stocare.

Descentralizarea aduce cu sine o contorizare inteligentă și o infrastructură de rețea digitală, care permite consumatorilor și companiilor de utilități „să vadă” și să controleze mai bine, unde, când și cum se folosește energia electrică,  gestionându-se mai eficient consumul și costurile.

Costurile energiei electrice sunt în continuă scădere, ceea ce înseamnă că, în timp, vei plăti din ce în ce mai puțin pentru soluțiile de încălzire electrică, degivrare și protecție la îngheț. Așadar poți să fii sigur că investiția în confortul tău, se transformă într-o investiție pe termen lung.

De ce să alegi Walton Electric ?

Proiecte rezidențiale

Proiecte comerciale

Articole în stoc

Ai la dispoziție o echipă de specialiști cu peste 20 ani de experiență în sisteme de încălzire electrice, cu sute de proiecte implementate cu succes. Expertiza este vitală atunci când vrei să fii sigur că ți se oferă și se implementează cea mai bună soluție pentru nevoile tale și ale proiectului tău.

Beneficiezi de consiliere gratuită pentru proiectul tău de încălzire electrică. Întrucât orice greșeală poate afecta rezultatul investiției tale, un ochi avizat poate să descopere de la început limitările și problemele tehnice pe care un necunoscător le va descoperi mult mai târziu și care se vor concretiza în timp și bani pierduți, plus un nivel crescut de stres.

Încă de la început, îți promitem transparență și seriozitate. Din cauze  tehnice specifice fiecărui imobil, pe care nu le putem influența, este posibil ca încălzirea electrică să nu fie potrivită pentru proiectul tău. Dacă este cazul, vei știi acest lucru de la bun început.

De asemenea, toate costurile sunt la vedere, nu există nici o taxă ascunsă sau un comision de care afli la mijlocul lucrării. Suntem pasionați de ceea ce facem și tratăm fiecare proiect cu maximă seriozitate și cu aceeași grijă, indiferent de amploarea acestuia.

Toți clienții noștri beneficiază de serviciile noastre de proiectare gratuită. Un proiect implementat așa cum trebuie începe cu un plan detaliat, pe care echipa noastră îl realizează atât în format CAD, cât și în format scris și pe care îl vei primi spre revizie înainte de implementarea sistemului.

Poți să apelezi cu încredere la serviciile noastre de montaj, deoarece dispunem de mai multe echipe proprii, care pot realiza montajul oriunde în țară.  În cazul în care alegi să îți realizezi montajul în regie proprie, vei primi de la echipa Walton un ghid complet, indicații personalizate și vei avea tot suportul necesar pentru a obține exact rezultatul pe care îl aștepți.

Experiența ne-a învățat să selectăm doar acele produse de calitate, care rezistă în timp și care își îndeplinesc promisiunile. Cum piața este invadată de cabluri, folie și covoare electrice de o calitate îndoielnică, este greu pentru beneficiari să știe ce anume trebuie să aleagă.

În portofoliul Walton am ales doar soluțiile care s-au ridicat la standardul nostru exigent de calitate. Testăm în continuu și analizăm performanța unor soluții electrice folosite în întreaga lume, pentru a veni mereu cu produse mai bune, la prețuri  mai competitive. De aceea, ne-am orientat către sisteme de încălzire electrică și degivrare din Norvegia, unii dintre liderii mondiali din domeniu, cu produse de o calitate ireproșabilă și Coreea de Sud, unde peste 90% dintre locuințe beneficiază de încălzirea prin pardoseală, iar din acest motiv cablurile, covorașele sau foliile încălzitoare respectă aceleași standarde exigente de calitate.

Investiția ta este protejată deoarece ai garanție și post-garanție pentru lucrări. Pe lângă confortul resimțit, ai liniștea că, dacă există vreo problemă, garanția Walton de 15 ani asigură costul reparației, inclusiv cel pentru pardoseală. Nu facem rabat la calitate în nici o etapă a procesului de proiectare, începând cu alegerea echipamentelor potrivite și pregătirea stratului suport și continuând cu montajul soluțiilor noastre electrice de încălzire, degivrare sau protecție pentru îngheț.

Mai mult decât atât, îți oferim și post-garanție pentru orice lucrare realizată de echipa noastră.

Adaugă fișierNici un fișier adăugatFormat acceptat jpg, jpeg, jpe, gif, png, bmp, js, pdf, xcf, mpp. Limită maximă 25 Mo

Noi, românii, avem o relație atât de complicată cu frigul, încât acesta apare în mitologia românească sub forma unor personaje legendare precum Gerilă sau Baba Dochia. Cine poate să înțeleagă mai bine expresii precum “mi-a intrat frigul in oase”, “e un frig de îngheață apa în căldare” sau “e un frig de-ți îngheață sufletul”, mai bine ca toți cei care am trăit pe propria piele experiența caloriferelor reci și apăsătoarea lipsă de confort cauzată de frigul din casă.
Se poate trăi și fără căldură, însă cu siguranță nu se trăiește deloc bine! Când te-ai săturat de papuci și șosete groase, când podeaua ți se pare mai mult de 6 luni din an rece ca gheața, este cazul să apelezi cu încredere la încălzirea electrică prin pardoseală.

Pășește în zona ta de confort cu Walton!

Misiunea noastră

Ne-am propus să îți facem viața mai confortabilă, mai plăcută și mai călduroasă! Încălzirea electrică în pardoseală este una dintre soluțiile ideale pentru a-ți transforma toată casa sau doar acea cameră rece și neprimitoare într-una care îți oferă confort 100% personalizat și în care te simți din ce în ce mai bine.
Fie că este vorba despre căminul tău, despre un spațiu comercial sau industrial, despre o casă de vacanță, un magazin sau un spațiu de birouri, îți oferim soluții integrate de încălzire electrică prin pardoseală, sisteme de degivrare pentru alei, rampe, trepte, jgheaburi, burlane și terenuri sportive, dar și sisteme de protecție la îngheț atât pentru conducte sau rezervoare exterioare, cât și pentru pardoselile și fundațiile depozitelor frigorifice

Oferim cele mai eficiente, mai economice și mai ales, cele mai durabile soluții electrice de încălzire în pardoseală și degivrare, care să contribuie semnificativ la senzația ta de bine.

Viziunea noastră

Mediul în care trăiești și lucrezi îți afectează calitatea vieții și credem cu tărie că, după ani de zile de suportat frigul, merităm cu toții mai mult confort și mai multă relaxare!

Cum un confort sporit este deseori asociat cu costuri mai mari, află că încălzirea electrică în pardoseală nu înseamnă că vei plăti mai mult. Întrucât îți poți seta temperatura diferit în fiecare încăpere, pentru faptul că nu ai nici o pierdere de energie, iar randamentul este cu mult superior modalităților clasice de încălzire.  Încălzirea electrică îți asigură facturi pentru căldură cu până la 30% mai mici față de alte sisteme de încălzire.

Și beneficiile nu se încheie aici: încălzirea electrică în pardoseală îți oferă un confort de care nu ai cum să te bucuri folosind încălzirea tradițională. Imaginează-te pășind pe podea în cea mai rece zi din an, în cea mai friguroasă încăpere din casă. Expresia “frigul te ia de la picioare” nu este departe de adevăr, deoarece prin modul în care sunt proiectate sistemele clasice de încălzire, toată căldura merge în sus, iar la nivelul picioarelor temperatura scade și astfel apare, bineînțeles, senzația de frig și disconfort.

Încălzirea electrică în pardoseală a fost proiectată pentru a te încălzi de jos în sus și pentru a menține căldura distribuită uniform în tot corpul și în tot spațiul locativ, fără zone reci, fără senzații neplăcute la nivelul pardoselii sau mai aproape de geam sau de ușă. Îți garantăm aceeași temperatură optimă pentru tine, acea temperatură pe care ți-o alegi singur.